• *

Vrijgezellenfeest

 

Er gaat iemand trouwen en dat mag natuurlijk niet onder stoelen of banken geschoven worden. Door op pad te gaan met onze tandems ben je een blikvanger in de omgeving. En wanneer je de vrijgezel nog eens iets aparts laat dragen is dat zeker het geval!

 

Personeelsuitjes met Amerikaanse tandems

Om ervoor te zorgen dat zo veel mogelijk mensen de vrijgezel kunnen aanschouwen adviseren wij de GPS Tandem Challenge. Hiermee zorg je voor jouw groep voor een leuke GPS-speurtocht om het tegen elkaar op te nemen. De GPS-punten die je gaat zoek zijn verspreid door de lokale omgeving, dus je gaat zeker mensen tegen komen.

 

Tal aan combinatiemogelijkheden voor je vrijgezellenfeest

Wil je de aandacht liever in de groep zelf houden, denk dan aan onze escaperooms of een vaartocht door Nationaal Park De Biesbosch. Beide mogelijkheden zijn te combineren met een tandemtocht maar kunnen ook zonder tandemactiviteit geboekt worden.

 

Horeca tijdens jouw vrijgezellenfeest

Een borrel mag natuurlijk niet ontbreken. Bij Fort Lunet is dit zeker mogelijk. Dit fort is ook jullie start en eindlocatie. Je hebt horecamogelijkheden bij de hand en hoeft niet per se te reizen om naar een andere horecalocatie te gaan. Zo zorg je ervoor dat je het grootste gedeelte van de dag bij elkaar bent.

 

Nog meer mogelijkheden voor jouw vrijgezellenfeest

Wil je nog even rondkijken voor meer opties  Kijk dan ook eens op www.uitinzuid.nl. Hier vind je een compleet overzicht van ons aanbod en wie weet vind je hier het voor jou geschikte arrangement. Wil je meer informatie over één van de arrangementen op deze site of gewoon wat meer informatie? Stuur een mail naar info@tandemverhuurbrabant.nl, bel 0162 727 040 of vul het contactfomulier in en ontvang een vrijblijvende offerte.