• *

Origineel vrijgezellenfeest

Er gaat iemand trouwen en dat mag natuurlijk niet onder stoelen of banken geschoven worden. Is het dit jaar jouw taak om een origineel en leuk vrijgezellenfeest te organiseren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Door op pad te gaan met onze tandems ben je een blikvanger in de omgeving. En wanneer je de vrijgezel nog eens iets aparts laat dragen is dat zeker het geval!

 

Origineel vrijgezellenfeest organiseren

Om ervoor te zorgen dat zo veel mogelijk mensen de vrijgezel kunnen aanschouwen adviseren wij de GPS Tandem Challenge. Hiermee zorg je voor jouw groep voor een leuke GPS-speurtocht om het tegen elkaar op te nemen. De GPS-punten zijn verspreid in de gemeente Geertruidenberg, zodat je het gehele Brabantse land kunt verkennen. Onderweg is er genoeg ruimte voor een pauze op een zonnig terras. Een lekkere borrel mag natuurlijk niet ontbreken tijdens jullie vrijgezellenfeest. 

 

Verschillende combinaties

Wil je de aandacht liever in de groep zelf houden, denk dan eens aan onze escaperooms of een GPS Tuk Tuk Challenge. Beide mogelijkheden zijn te combineren met een tandemtocht maar kunnen ook zonder tandemactiviteit geboekt worden. Al onze activiteiten kunnen prima met elkaar gecombineerd worden. Aarzel niet en vraag ons gerust naar de vele mogelijkheden en combinaties. 

 

Eet en drinkmogelijkheden 

Een borrel, lunch of diner mogen tijdens deze dag zeker niet ontbreken. Bij onze horeca locatie Fort Lunet is dit allemaal mogelijk. Dit fort is ook jullie start en eind locatie. Je hebt alle horecamogelijkheden bij de hand en hoeft niet per se te reizen om naar een andere locatie te gaan. Zo zorg je ervoor dat je het grootste gedeelte van de dag bij elkaar bent.

 

Een origineel vrijgezellenfeest boeken? 

Heb jij interesse in het boeken van een origineel vrijgezellenfeest in Brabant? Wil je meer informatie over één van de arrangementen op deze site of gewoon wat meer informatie? Stuur dan een mail naar info@tandemverhuurbrabant.nl, bel naar 0162-727040 of vul het contactformulier in en ontvang een vrijblijvende offerte op maat. Liever een ander arrangement? Neem dan gerust eens een kijkje op www.uitinzuid.nl. Hier vind je een compleet overzicht van ons aanbod en wie weet vind je hier het voor jou geschikte arrangement.