• *
 • *
 1. De ronde van Fort Lunet

  Vanuit Raamsdonksveer kun je een prachtige, afwisselende fietstocht maken. Je fiets door het rivierenlandschap van de Donge en de Bergse Maas terwijl je geniet van het prachtige, boerenlandschap. Na een tijdje verlaat je dit landschap om in Waalwijk het mooie en gezellige centrum te ontdekken. Vanuit Waalwijk fiets je recht Nationaal Park de Loonse en Drunense Duinen in, absoluut een hotspot om te bezoeken. Na het bezoek aan dit Nationale Park rijdt je langs de bossen van Attractiepark de Efteling, via de polders en het Halve Zolenpad, door Raamsdonk langs de korenmolen in Raamsdonksveer naar het einde van de route.

   

  Het begin- en eindpunt is Restaurant Fort Lunet, de perfecte uitvalbasis aangezien je hier kunt genieten van een hapje en een drankje. Zo zorg je voor een goede start om aan de fietstocht te beginnen en kun je na afloop even lekker bijkomen op ons zonnige terras! Een heerlijk speciaalbiertje staat voor je klaar. 

   

  De lengte van deze volledige route is 53,05 kilometer en wanneer je in één keer doorfiets doe je er ongeveer 3 uur over. Wanneer je deze route doet op een tandem zit het tempo er lekker in! Het aantal kilometers lijkt misschien veel maar bedenk goed; op een tandem hoef je, in vergelijking met een 1 persoonsfiets, maar half te trappen! 

 1. Bekijk deze mooie route eens, op route.nl vind je nog meer fietsroutes en wandelroutes in Nederland, Belgiƫ en Duitsland