• *
  • *

Tandems op Locatie

Bent u bezig met het organiseren van een familie- of vriendendag, bedrijfs- of verenigingsfeest, toeristische tocht of schoolse activiteit? Ligt Raamsdonksveer nogal uit de richting en is dit qua tijd niet haalbaar? Dan brengen wij onze fietsen graag naar u toe! 

 

Alles wordt keurig op de afgesproken locatie geleverd en na afloop van het evenement of uitje gewoon weer opgehaald. Is uw startpunt verschillend van het eindpunt? Geen probleem! Wij brengen de fietsen waar u wilt en halen ze zonder problemen ergens anders weer op! Dit zorgt ervoor dat u vrij bent om te gaan en staan waar u wilt.

 

Tandem Verhuur Brabant heeft al jarenlang ervaring met het organiseren van evenementen en het maken van diverse (GPS) spellen. Wat inspiratie nodig om uw dagje uit compleet te maken? Wij denken graag mee!

 

De prijs van de Tandems op Locatie is afhankelijk van het aantal fietsen, de tijdsduur van de huur en uiteraard de locatie. Mocht u interesse hebben dan kunt u geheel vrijblijvend bij ons een offerte opvragen. Dit doet u door te mailen naar info@tandemverhuurbrabant.nl of te bellen naar 01 62 - 727 040