• *

Familiedag

De jaarlijkse familiedag. Iedereen komt weer samen en het is tijd voor een leuke maar vooral gezellige activiteit voor jong en oud. Hier helpen wij jou graag verder!

 

Familiedag met Amerikaanse tandems

De GPS Tandem Challenge is dé activiteit die geschikt is voor jong en oud. Je familie wordt verdeeld over meerdere groepjes die het vervolgens tegen elkaar gaan opnemen. Ieder groepje gaat speuren naar GPS-punten in een andere volgorde waardoor je niet continu achter elkaar aanfiets, maar elkaar ongetwijfeld tegen gaat komen. Wanneer je bij bepaalde GPS-punten aankomt, moet je opdrachten uitvoeren en het team die de meeste opdrachten goed uitvoert wint de GPS  Tandem Challenge.

 

Heb je nou veel familieleden die fietsen niet zien zitten? Dan is de GPS TukTuk Challenge een geschikt alternatief. De opzet van de activiteit is ongeveer gelijk aan de GPS Tandem Challenge. Alleen is nu je omgeving groter en heb je in de tuktuk plaats voor maximaal 7 personen wat toegankelijk is wanneer je familie bestaat uit veel oudere of kinderen.

 

Meerdere combinatiemogelijkheden voor je familiedag

Wil je nou meer dan alleen fietsen door de omgeving? Wat dacht je van een mooie vaartocht door Nationaal Park De Biesbosch. Geniet van de natuur op het water met de hele familie. Vaar, navigeer en leg aan bij verschillende plekken en geniet daar van bijvoorbeeld heerlijk belegde broodjes.

 

Horeca tijdens jouw familiedag

Bij Fort Lunet heb je de mogelijkheid om jouw familiedag te combineren met verschillende horecamogelijkheden. Je wordt bijvoorbeeld ontvangen met koffie, thee en gebak en voor de allerkleinste een glas limonade, regelt tussen de middag eenvoudig een lunch en als afsluiter na de activiteit kan je aanschuiven voor een heerlijk horecabuffet. Fort Lunet is de start en eindlocatie van vrijwel al onze activiteiten. Hierdoor heb je activiteit en horeca bij de hand en voorkom je reizen naar verschillende locaties. Je bent dus het grootste gedeelte van de dag samen met je familie.

 

Nog meer mogelijkheden voor jouw familiedag

Wil je nog even rondkijken voor meer opties  Kijk dan ook eens op www.uitinzuid.nl. Hier vind je een compleet overzicht van ons aanbod en wie weet vind je hier het voor jou geschikte arrangement. Wil je meer informatie over één van de arrangementen op deze site of gewoon wat meer informatie? Stuur een mail naar info@tandemverhuurbrabant.nl, bel 0162 727 040 of vul het contactfomulier in en ontvang een vrijblijvende offerte.