• *

Wil jij meer weten over dit arrangement of wil jij een offerte aanvragen? Gebruik hiervoor één van onderstaande opties.

0162 - 727 040

Contactgegevens

Offerteaanvraag

American Schoolbus Challenge

De leukste challenge is met deze bus, hoog tijd om te boeken dus!
Je wordt gezellig in Amerikaanse sferen ontvangen. Na het ontvangst en een korte uitleg is het tijd om met de hele groep in onze American Schoolbus te stappen. Deze bus wordt geheel in stijl bestuurd door jouw privéchauffeur en in de bus is ook een enthousiaste begeleider aanwezig.

Eenmaal in de bus is het tijd om gelijk van start te gaan met de American Schoolbus Challenge. De Schoolbus rijdt een prachtige vestingstad en een schitterend dorp gelegen in een bosrijke omgeving.

Tijdens deze tocht krijgt ieder team een mapje met hierin opdrachten. Deze opdrachten hebben als uitkomst coördinaten. Op beide locaties stopt de bus en is het tijd om de bus uit te gaan en de coördinaten in te voeren in een GPS Apparaat. De buschauffeur rijdt op dit moment weg en onze begeleider blijft bij de groep. Die zal er namelijk voor zorgen dat jouw groep de bus niet mist! De bedoeling is om de bus terug te vinden. Ieder team doet dit op zijn eigen manier met eigen aanwijzingen. Tussendoor kom je allerlei opdrachten tegen. Deze opdrachten zijn allemaal simpel maar ludiek. De lachspieren komen zeker aan de beurt. Het team dat de meeste opdrachten goed heeft, wint deze American Schoolbus Challenge. De begeleider zal dit bekendmaken met een ludieke prijsuitreiking en een prijsje voor de winnaar!

Na deze spectaculaire American Schoolbus Challenge zullen jullie ongetwijfeld honger en dorst hebben. Afsluitend gezellig borrelen en daarna lekker genieten van een Big American Barbecue kan De Brabantse Kwibus allemaal voor jou regelen. Laat weten wat jouw wensen zijn en wij regelen het!

Voorbeeldprogramma:
13:00 Ontvangst met koffie/thee en een brownie
13:30 Uitleg + tocht met de schoolbus door de mooie omgeving
14:00 Aankomst eerste locatie en Start Challenge 1 met bezoek aan zonnig terras
15:30 Vervolg tocht per Amerikaanse bus
16:00 Aankomst tweede locatie en start Challenge 2
17:00 Einde Challenge + Prijsuitreiking + Start Big American Barbecue

Let op: Dit is een voorbeeldprogramma, alles kan aangepast worden aan jouw specifieke wensen.

Aantal personen: 10 t/m 250 personen
Duur: In overleg te bepalen
Startlocatie: Geertruidenberg
Prijs: Op aanvraag