• *

Wil jij meer weten over dit arrangement of wil jij een offerte aanvragen? Gebruik hiervoor één van onderstaande opties.

0162 - 727 040

Contactgegevens

Offerteaanvraag

American Schoolbus Challenge

De leukste challenge is met deze bus, hoog tijd om te boeken dus!
Je wordt gezellig in Amerikaanse sferen ontvangen. Na het ontvangst en een korte uitleg is het tijd om met de hele groep in onze American Schoolbus te stappen. Deze bus wordt geheel in stijl bestuurd door jouw privéchauffeur en in de bus is ook een enthousiaste begeleider aanwezig.

Eenmaal in de bus is het tijd om gelijk van start te gaan met de American Schoolbus Challenge. De Schoolbus rijdt een prachtige vestingstad en een schitterend dorp gelegen in een bosrijke omgeving.

Tijdens deze tocht krijgt ieder team een mapje met hierin opdrachten. Deze opdrachten hebben als uitkomst coördinaten. Op beide locaties stopt de bus en is het tijd om de bus uit te gaan en de coördinaten in te voeren in een GPS Apparaat. De buschauffeur rijdt op dit moment weg en onze begeleider blijft bij de groep. Die zal er namelijk voor zorgen dat jouw groep de bus niet mist! De bedoeling is om de bus terug te vinden. Ieder team doet dit op zijn eigen manier met eigen aanwijzingen. Tussendoor kom je allerlei opdrachten tegen. Deze opdrachten zijn allemaal simpel maar ludiek. De lachspieren komen zeker aan de beurt. Het team dat de meeste opdrachten goed heeft, wint deze American Schoolbus Challenge. De begeleider zal dit bekendmaken met een ludieke prijsuitreiking en een prijsje voor de winnaar!

Na deze spectaculaire American Schoolbus Challenge zullen jullie ongetwijfeld honger en dorst hebben. Afsluitend gezellig borrelen en daarna lekker genieten van een smakelijke barbecue kan De Brabantse Kwibus allemaal voor jou regelen. Laat weten wat jouw wensen zijn en wij regelen het!

Voorbeeldprogramma:

13.30 uur - Ontvangst en uitleg + start tocht met de Amerikaanse schoolbus door de mooie omgeving
14.00 uur - Aankomst in Geertruidenberg en start American Schoolbus Battle

15.15 uur - Vervolg tocht per Amerikaanse bus 

15.30 uur - Aankomst in Drimmelen met bezoek aan café of terras (drankjes excl.)
16.00 uur - Start American Schoolbus Battle in Drimmelen
17.00 uur - Einde American Schoolbus Battle + start ludieke prijsuitreiking

  • Let op: dit is een voorbeeldprogramma dat aangepast kan worden aan jouw specifieke wensen.


Duur: In overleg te bepalen
Prijs: Op aanvraag