• *

Origineel teamuitje in Brabant

Teamuitjes met Amerikaanse tandems

Ben je als team competitief ingesteld en werk je doorgaans samen om je doel te halen? Dan is het voor nu een keer tijd om het tegen elkaar op te nemen! De GPS Tandem Challenge is een GPS-tocht waarbij je jouw team in meerdere kleinere teams verdeeld, het tegen elkaar opneemt en uiteindelijk probeert om als winnaar van de tandem te stappen.

 

Wil je juist afstappen van de competitie voor de verandering? Huur dan onze tandems los en maak een mooie tocht door de omgeving. Weet je zelf geen mooie route? Kijk dan eens bij onze uitgestippelde route ''de ronde van Fort Lunet'', of vraag ons naar andere leuke routes. 

 

Meerdere combinatiemogelijkheden voor teamuitjes

Wist je al dat wij gevestigd zijn naast Nationaal Park De Biesbosch? Naast een tandemtocht stap je bij ons gemakkelijk op een elektrische sloep om vervolgens samen door het natuurgebied te varen. Ook hebben wij twee escaperooms om uit te kiezen. Je krijgt van ons een uur de tijd om te ontsnappen. Om dit zo snel mogelijk te doen en misschien zelfs een nieuw record neer te zetten, moet je goed samenwerken, out-of-the-box denken en cryptische puzzels oplossen. Weten jullie binnen de tijd te ontsnappen? Al onze activiteiten zijn prima met elkaar te combineren. 

 

Horeca tijdens jouw teamuitje

Tijdens een teamuitje is een gevulde maag en een borrel natuurlijk enorm belangrijk. Onze activiteiten starten vanaf restaurant Fort Lunet. Hier heb je de mogelijkheid om jouw activiteit te combineren met een ontvangst met koffie, thee en gebak, tussendoor een lunch of een drankje te drinken en je kan je activiteit afsluiten met een heerlijk diner of buffet. Onze koks houden graag rekening met dieetwensen en allergieën, geen enkel probleem! 

 

Origineel teamuitje in Brabant boeken? 

Heb jij zin gekregen om jullie teamuitje dit jaar bij ons te organiseren? Wil je meer informatie over één van de arrangementen op deze site of ben je benieuwd naar de verdere opties? Stuur dan gerust een mail naar info@tandemverhuurbrabant.nl, bel naar 0162-727040 of vul het contactfomulier in en ontvang een vrijblijvende offerte van ons.