• *

Teamuitje

 

Een origineel en voordelig uitje voor jou en je team. Ga met onze Amerikaanse tandems en -fietsen op pad. Neem het tegen elkaar op in een van onze activiteiten of huur ze los en maak zelf een creatief teamuitje!

 

Teamuitjes met Amerikaanse tandems

Ben je als team competitief ingesteld en werk je doorgaans samen om je doel te halen? Dan is het voor nu een keer tijd om het tegen elkaar op te nemen! De GPS Tandem Challenge is een GPS-tocht waarbij je jouw team in meerdere kleinere teams verdeeld, het tegen elkaar opneemt en uiteindelijk probeert om als winnaar van de tandem te stappen.

 

Wil je juist afstappen van de competitie voor de verandering? Huur dan onze tandems los en maak een mooie tocht door de omgeving. Weet je zelf geen mooie route? Wij hebben wel een aantal tips voor jou.

 

Meerdere combinatiemogelijkheden voor teamuitjes

Wist je al dat wij gevestigd zijn naast Nationaal Park De Biesbosch? Naast een tandemtocht stap je bij ons gemakkelijk op een elektrische sloep om vervolgens samen door het natuurgebied te varen.

 

Ook hebben wij twee escaperooms om uit te kiezen. Je krijgt van ons een uur de tijd om te ontsnappen. Om dit zo snel mogelijk te doen en misschien zelfs een nieuw record neer te zetten, moet je goed samenwerken, out-of-the-box denken en cryptische puzzels oplossen. Weten jullie binnen de tijd te ontsnappen?

 

Horeca tijdens jouw teamuitje

Tijdens een teamuitje is een gevulde maag en een borrel natuurlijk enorm belangrijk. Onze activiteiten starten vanaf Fort Lunet. Hier heb je de mogelijkheid om jouw activiteit te combineren met een ontvangst met koffie, thee en gebak, tussendoor een lunch of een drankje te drinken en je kan je activiteit afsluiten met een heerlijk diner of buffet.

 

Nog meer mogelijkheden voor jouw teamuitje

Wil je nog even rondkijken voor meer opties  Kijk dan ook eens op www.uitinzuid.nl. Hier vind je een compleet overzicht van ons aanbod en wie weet vind je hier het voor jou geschikte arrangement. Wil je meer informatie over één van de arrangementen op deze site of gewoon wat meer informatie? Stuur een mail naar info@tandemverhuurbrabant.nl, bel 0162 727 040 of vul het contactfomulier in en ontvang een vrijblijvende offerte.