• *

Tandems op jouw locatie

Ben jij bezig met het organiseren van een familie- of vriendendag, bedrijfs- of verenigingsfeest, toeristische tocht of schoolse activiteit? Ligt Raamsdonksveer nogal uit de richting en is dit qua tijd niet haalbaar? Dan brengen wij onze fietsen graag naar je toe! 

 

Alles wordt keurig op de afgesproken locatie geleverd en na afloop van het evenement of uitje gewoon weer opgehaald. Is jouw startpunt verschillend van het eindpunt? Geen probleem! Wij brengen de fietsen waar je wilt en halen ze zonder problemen ergens anders weer op! Dit zorgt ervoor dat je vrij bent om te gaan en staan waar je wilt.

 

Tandem Verhuur Brabant heeft al jarenlang ervaring met het organiseren van evenementen en het maken van diverse (GPS) spellen. Wat inspiratie nodig om jouw dagje uit compleet te maken? Wij denken graag mee!

 

De prijs van de Tandems op Locatie is afhankelijk van het aantal fietsen, de tijdsduur van de huur en uiteraard de locatie. Mocht je interesse hebben dan kun je geheel vrijblijvend bij ons een offerte opvragen. Dit doe je door te mailen naar info@tandemverhuurbrabant.nl of te bellen naar 01 62 - 727 040. 

 

 

 

22 jan