• Tandem rijden in de zomer
    Tandem rijden in de zomer

Tandem rijden in zomer?

 

Het zomerse weer is weer begonnen en dat betekent dat heel Nederland weer met de fiets op pad gaat. Bij Uit In Zuid hebben wij een hippe variant van de fiets. Namelijk de tandem. Ga samen met jouw vriendinnen, vrienden of familie op pad met de tandem.

 

 

Terrasjes hoppen

Ga deze zomer uitwaaien op onze hippe tandems en stop onderweg bij een heerlijk zonnig terrasje in de buurt. Natuurlijk zijn wij bij Fort Lunet ook geopend voor een lunch, borrel, diner of een verfrissend drankje als afsluiter van je dag. Wij zijn geopend bij Fort Lunet van woensdag t/m maandag tot 22:00 uur. Heerlijk uitwaaien samen met jouw vrienden, vriendinnen of familie om vervolgens te gaan genieten van een heerlijke zomeravond. Dat klinkt toch top?

 

Tandems op zonnige locatie

Ga jij liever met de tandem op pad in jouw eigen zonnige omgeving? Het is ook mogelijk om je tandems te laten bezorgen op locatie. Geef jouw eigen invulling aan jouw dag en wij halen de tandems weer op zodra jouw dag compleet is.

 

 

Tandem rijden met het hele gezin?

Jullie kunnen in de zomer met het hele gezin op de tandem, er is geen minimum lengte of leeftijd. Het hele gezin gaat dus gezellig mee toeren op de tandem. In de mooie omgeving is genoeg te bezienswaardigheden voor groot en klein. Er zijn veel Brabantse terrassen en speeltuintjes in de omgeving. We raden jullie wel aan om een groot of volwassen iemand voorop te doen zodat die goed bij de pedalen en het stuur kan.

 

Tandem rijden met Vaderdag 

Wil jij je vader een activiteit cadeau geven met Vaderdag? Kom gezellig tandem rijden met je vader en de rest van het gezin. Hoe origineel is het om voor vader dag een dagje tandem rijden cadeau te geven?! Rijd met de tandems bijvoorbeeld door de mooie nabijgelegen natuur of rijd door de mooie Brabantse steden & dorpen. Neem ook zeker een pauze bij een van de vele Brabantse terrassen. Kom na de rand gezellig met zijn alle dineren bij Fort Lunet.

 

Andere activiteiten in de zon

Natuurlijk hoef je bij ons niet alleen met de tandem op pad. Ga je liever iets minder actief de omgeving verkennen? Huur dan een scooter bij ons. Ga vervolgens lekker terrasjes hoppen met je vrienden of vriendinnen bij ons in de buurt.

 

In de zomer een dagje tandems huren?

Graag een dagje tandem rijden in de zomer? Boek dan nu jullie dagje tandem rijden bij ons! Wij helpen je graag met het samenstellen van een perfect dagje uit in Brabant. Reserveer nu door te bellen naar 0162 - 727 040 of mail naar info@tandemverhuurbrabant.nl 

31 mei