• *

Tandem huren in de meivakantie

De meivakantie is in aantocht, en ook het zonnetje komt steeds vaker tevoorschijn. Ben jij opzoek naar een leuk en origineel dagje uit voor het hele gezin? Dan ben je bij Tandem Verhuur Brabant aan het juiste adres. Wat dacht je namelijk van een tandem huren in de meivakantie? Maak een mooie fietstocht met onze grappige tandems, en stop onderweg bij de ijssalon voor een lekker schepijsje. Een gezellig dagje uit in Noord-Brabant voor het hele gezin.

 

Vertrek locatie Fort Lunet

Daarnaast is onze horeca locatie ook geopend tijdens de meivakantie. Vanaf woensdag 28 april mag ons zonovergoten terras eindelijk weer open. Restaurant Fort Lunet is de gehele meivakantie geopend van maandag t/m zondag van 12:00 tot 18:00 uur. Maak jouw dagje uit in Brabant compleet met een overheerlijke lunch of borrel op ons terras. Of sluit jullie dag af met een bijzonder diner op het water. Huur een sloep bij Bootje Gezond en boek ons Floating Dinner arrangement. S 'avonds varen in Nationaal Park de Biesbosch, onder het genot van een hapje en drankje. Wat wil je nog meer?

 

Andere leuke uitjes in de meivakantie 

Is jouw gezin wat minder sportief aangelegd? Geen probleem! Naast tandems kun je bij ons ook terecht voor andere gezinsuitjes en arrangementen. Huur bijvoorbeeld een elektrische Tuk Tuk of scooter voor een dagdeel. En rijdt een GPS-route door de gemeente Geertruidenberg, langs de mooiste en de leukste plekjes. Stop onderweg op een terrasje voor een verfrissend drankje met bittergarnituur. Er is bij ons van alles te huren voor in de meivakantie! 

 

In de meivakantie een tandem huren? 

Willen jullie er graag op uit in de vakantie? Wacht dan niet langer, en neem zo snel mogelijk contact met ons op. Boek jouw dagje uit in Brabant door te bellen naar 0162 - 727 040 of mail naar info@tandemverhuurbrabant.nl.

 

27 apr