• *

Tandem huren in Brabant

Wij zijn Tandem Verhuur Brabant en wij verhuren hippe Amerikaanse tandems en fietsen. Het is bij ons mogelijk deze tandems los te huren of in combinatie met een geheel uitgewerkt arrangement. Deze arrangementen zijn bijvoorbeeld erg geschikt voor een bedrijfsevenement, familie-uitje of vrijgezellenfeest. 

Het begin- en eindpunt van Tandem Verhuur Brabant is Restaurant Fort Lunet in Raamsdonksveer. Een restaurant dat bekent staat om de heerlijke pintxos hapjes en de vele speciaalbieren. Sla ook zeker onze befaamde borrelplanken niet over! Je kunt bij ons terecht voor een heerlijke lunch, borrel of diner. Speciaal voor grotere groepen bieden wij ook buffetten en barbecues aan als passend slot van het uitje. 

  • Adres Fort Lunet: Lunet 2, 4941 GG Raamsdonksveer

Restaurant Fort Lunet is ons standaard vertrekpunt maar dat wilt niet zeggen dat wij onze tandems niet graag naar u toe brengen. Het is namelijk ook mogelijk om onze tandems te huren op locatie. Tandem Verhuur Brabant heeft veel ervaring in het organiseren van diverse evenementen. We zijn ontzettend flexibel en denken graag met u mee. Geen vraag is ons te gek!

 

Losse verhuur

Wanneer je kiest voor de losse verhuur voor een dagje uit dan zijn er in de buurt prachtige routes te vinden met knooppunten.

Eén route begint en eindigt bij Fort Lunet, is ongeveer 50km. en een absolute aanrader! 

 

Zusje van...

Tandem Verhuur Brabant is het zusje van;

Dit zorgt ervoor dat er tal van mogelijkheden ontstaan en dat wij graag met je meedenken om het perfecte uitje samen te stellen! 

 

Volg onze Facebook Pagina om van alles op de hoogte te blijven! 

 

 

 

 

30 nov