• *

GPS Winter Tandem Challenge

Omdat heel Nederland zich momenteel in een strenge lockdown verkeerd, voelt het alsof we niks leuks meer kunnen doen. Iedereen zit al maanden lang binnen voor de tv en de kinderen kunnen zelfs niet meer naar school toe. Zijn jullie het beu en hebben jullie zin om samen een frisse neus te halen? Wij hebben een speciaal evenement bedacht om de Corona verveling tegen te gaan! 

 

GPS Family Winter Challenge

Iets wat nog niet verboden is, is een frisse neus halen met je eigen huishouden. Ga er even lekker op uit met je gezin of partner en wandel of fiets een mooie ronde door de gemeente Geertruidenberg op een gezellige en ludieke manier. Deze uitdagende GPS speurtocht is echt wat anders. Je start de tocht bij Fort Lunet, daar krijg je een routeboek en GPS mee. Na uitleg over de GPS ga je met je gezin op pad in de meer dan 800 jaar oude stad, op zoek naar de mooiste plekjes, waar je meteen iets leert over de historie van deze mooie Vestingstad. De hele speurtocht is in de kern van Geertruidenberg en is dus heel goed te voet te doen. Alles bij elkaar is het een wandeling van ongeveer 1,5 uur. Tevens kan je kiezen voor de fietsroute, deze gaat ook naar Raamsdonksveer. Neem lekker je eigen fiets mee en doe deze GPS route net even wat anders dan te voet! Aan het einde van de wandeling of fietstocht lever je de spullen weer in bij Fort Lunet, waar je een antwoordformulier krijgt. Hebben jullie deze GPS Challenge goed gemaakt? 

 

Kosten 

GPS Wandeltocht 
€12,50 per gezin inclusief een emmertje erwtensoep van 1 liter
Optioneel: een warme chocomel met slagroom to go à € 2,50 of een extra emmertje snert van 1 liter à € 7,50.
 
GPS Fietstocht 
€25,00 per tandem inclusief een emmertje erwtensoep van 1 liter. 
Optioneel: een warme chocomel met slagroom to go à € 2,50 of een extra emmertje snert van 1 liter à € 7,50.
 

Meld je nu aan!

Schrijf jezelf nu in door te mailen naar info@uitinzuid.nl of bel naar 0162-727040. Geef aan met hoeveel personen je komt, hoe laat en op welke datum. (Deze Family Winter Challenge kan worden gespeeld op zaterdag en zondag tussen 13:00 en 17:00 uur. Op zaterdag en zondag is bij Fort Lunet ook de buitenbar geopend. Hier kun je, na deze coronaproef activiteit, nog even heerlijk opwarmen met:
?? Koffie en thee
???? Worstenbrood
???? Erwtensoep (lekker warm)
???? Warme wafel met slagroom en/of chocolade
???? Warme chocomel
???? Glühwein
 
Zien we jullie binnenkort?  
 
21 jan