• *

Dit najaar uitwaaien op de tandem

De temperaturen koelen weer af, de bladeren vallen weer van de boom en de mooie herfst omgeving komt weer tevoorschijn. Fietsen is natuurlijk al een leuke activiteit aanzich, maar met jouw gezelschap op pad met de tandem maakt je dag nog veel gezelliger. Lach je dit najaar stuk op de tandem en beleef ons Brabantse land.

 

 

Tandem rijden in Brabant

Het najaar is in zicht. Het word steeds kouder en de dagen worden korter. Ook nu is het belangrijk om buiten een frisse neus te halen en lekker uit te waaien. Geniet van het mooie herfstlandschap in de buurt, kleed je dik aan en laat je onderweg verwennen bij Fort Lunet met een warme chocomel, dat wordt smullen!

 

 

Najaar uitjes

Kom deze herfst of winter met je gezin, vrienden of de hele familie een middagje op de tandem fietsen door de mooiste vestingsteden. Of kies voor een GPS Tandem challenge in de gemeente Geertruidenberg. Aan onze GPS route zit ook een ludiek spelelement gekoppeld, zodat je de strijd aan kan gaan met elkaar. Word jij de winnaar van deze challenge? 

 

Winterse afsluiting

Een dagje met de tandem op pad is natuurlijk heel erg gezellig! Maar vervolgens tot rust komen met een welverdiend warm drankje en een heerlijk diner in ons restaurant Fort Lunet, maakt de dag volledig af! Wij bieden verschillende mogelijkheden aan voor de culinaire invulling van dit dagje uit in Brabant. Denk aan een winters buffet, winterse BBQ of een lekker a la carte diner. Benieuwd naar onze winterse menukaart? Wij ontvangen je graag in ons sfeervolle knusse restaurant aan de Donge.

 

 

Dit najaar een tandem huren?

Graag deze herfst even uitwaaien op de tandem? Zoals je ziet is er ook in de winter genoeg te doen bij Uit In Zuid. Aarzel dus niet en boek snel jouw gezinsuitje. Wij denken graag met je mee over de mogelijkheden. Neem gerust contact met ons op door te bellen naar 0162-727040 of mail naar info@uitinzuid.nl 

02 nov