• *

Leuk personeelsuitje

Is het weer tijd voor het jaarlijkse personeelsuitje? Beloon je huidige, nieuwe en misschien zelfs vertrekkende personeelsleden met een leuk personeelsuitje dit jaar!  

 

Leuk personeelsuitje met onze tandems

Tijdens het jaarlijkse personeelsuitje staan teambuilding, verbinden en natuurlijk gezelligheid hoog in het vaandel. Eén van de activiteiten die wij aanbieden die al deze elementen bevat is de GPS Tandem Challenge. Hierbij wordt jouw groep verdeeld in meerdere groepjes. Iedereen neemt deel aan een GPS-tocht waarbij het de bedoeling is om GPS-punten te vinden, op die locatie opdrachten uit te voeren en het team dat dit het beste doet, mag zich winnaar noemen van de GPS Tandem Challenge!

 

Sommige bedrijven hebben veel personeel. Dan heb je dus ook automatisch grote groepen. Door ons brede aanbod heb je bij ons de mogelijkheid om het Grote Groepen Wisselarrangement te boeken. Hierbij zorgen wij voor genoeg activiteiten voor al jouw personeel, zodat niemand hoeft stil te zitten.

 

Meerdere combinatiemogelijkheden 

Hierboven hebben we het al even gehad over combinatiemogelijkheden voor grote groepen, maar ook voor kleinere groepen is dit zeker mogelijk. Wanneer je niet alleen maar op een fiets wil zitten combineer je bij Tandem Verhuur Brabant een fietstocht met een escaperoom bij Escaperoom Het Fort of een vaartocht door Nationaal Park de Biesbosch. Zo kun je meerdere activiteiten in een dag uitproberen en hierdoor heb je een origineel en creatief personeelsuitje. Leuk toch!

 

Horecamogelijkheden 

Een dag weg met alleen een activiteit is mogelijk, maar wij weten allemaal dat liefde door de maag gaat. En eten is hetgeen waar iedereen van houdt. Onze activiteiten starten bij Restaurant Fort Lunet. Hier combineer je makkelijk één van onze activiteiten met koffie, thee en gebak bij ontvangst, tussendoor een lunch of achteraf een heerlijk barbecue buffet. Wanneer je bij Fort Lunet de horeca regelt voorkom je dat iedereen na de activiteit moet gaan reizen. Je bent dus het grootste deel van de dag bij elkaar en voorkomt onnodig reizen naar verschillende locaties in Brabant. 

 

Leuk personeelsuitje boeken? 

Wil je nog even rondkijken voor meer opties? Kijk dan ook eens op www.uitinzuid.nl. Hier vind je een compleet overzicht van ons aanbod en wie weet vind je hier het voor jou geschikte arrangement. Wil je meer informatie over één van de arrangementen op deze site of gewoon wat meer informatie? Stuur een mail naar info@tandemverhuurbrabant.nl, bel 0162-727040 of vul het contactformulier in en ontvang een vrijblijvende offerte.