• *

Het coronavirus. Hoe gaan wij hiermee om?

Het coronavirus. Hoe gaan wij hiermee om?

 

In deze onzekere tijden willen wij u graag op de hoogte houden van hoe Uit in Zuid omgaat met de ongekende uitbraak van COVID-19 (coronavirus) in Nederland. 

Wij krijgen iedere dag ontzettend veel telefoontjes en mailtjes met vragen omtrent het coronavirus. Uiteraard geheel begrijpelijk en helemaal terecht. Om al deze vragen in één keer te beantwoorden hebben wij een FAQ-pagina aangemaakt op onze website. Heeft u vragen omtrent ons beleid om het coronavirus? Dan willen wij u vragen om allereerst deze pagina te bezoeken en hopelijk worden uw vragen hiermee beantwoord. (https://www.uitinzuid.nl/Coronavirus)

 

Heeft u alsnog vragen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen via 0162 – 727 040 (vraag naar Lindsey). Wij willen u vragen dit aanstaande donderdag en/of vrijdag te doen. Lindsey is beschikbaar tussen 09:00 en 17:00 uur en zal u allen zo spoedig en zo goed mogelijk te woord staan.

 

Binnen Uit in Zuid nemen wij ieder dag alle voorzorgsmaatregelen in acht. Dit betekent dat de richtlijnen van de overheid en het RIVM binnen Uit in Zuid ten strengste worden nageleefd. Zo blijft onder andere ons restaurant gesloten tot 6 april 2020 en werken wij op kantoor met een halve bezetting en proberen wij ons personeel zo veel mogelijk te spreiden.

 

Echter wilt dit niet zeggen dat Uit in Zuid volledig gesloten is. Heel Nederland wordt gevraagd om zoveel mogelijk binnen te blijven zitten maar een frisse neus halen in een veilig en zeer rustig gebied kan absoluut geen kwaad. Zit je al een aantal dagen binnen met de kids en wil je er even tussenuit? Dan is het huren van één van onze sloepen en een prachtige vaartocht maken door de Biesbosch absoluut een goed en veilig idee. Het weer leent zich er tenslotte prima voor. Deze sloep boekt u privé met uw gezelschap en er zullen dus geen andere mensen in de sloep aanwezig zijn. Speciaal voor deze periode hebben wij een gereduceerd tarief en bieden wij onze sloepen aan tussen 09:00 en 18:00 uur voor 95 euro (normaliter 180 euro). Wilt u een sloep huren? Dan kan dit door te bellen naar 01 62 – 727 040 of te mailen naar info@uitinzuid.nl

 

Andere opties: 

  • Huur een tandem 
  • 10:00 tot 17:00 uur voor € 25,- per stuk   
  • Huur een scooter  
  • 10:00 tot 17:00 uur voor € 35,- per stuk   
  • Huur een tuk tuk  
  • 10:00 tot 17:00 uur voor € 75,- per stuk   (tarief ook geldig tot 6 april 2020)
17 maa