• *

Bijzondere familiedag in Brabant

Familiedag organiseren

De jaarlijkse familiedag. Iedereen komt weer samen en het is tijd voor een leuke maar vooral gezellige activiteit voor jong en oud. Wij helpen jouw graag met het samenstellen van een bijzondere familiedag in Brabant. Hierbij houden we uiteraard rekening met al jullie wensen en behoeften. 

 

Op pad met onze tandems of tuk tuks

De GPS Tandem Challenge is dé activiteit die geschikt is voor jong en oud. Je familie wordt verdeeld over meerdere groepjes die het vervolgens tegen elkaar gaan opnemen. Ieder groepje gaat speuren naar GPS-punten in een andere volgorde waardoor je niet continu achter elkaar aanfiets, maar elkaar ongetwijfeld tegen gaat komen. Wanneer je bij bepaalde GPS-punten aankomt, moet je opdrachten uitvoeren en het team die de meeste opdrachten goed uitvoert wint de GPS  Tandem Challenge.

 

Heb je nou veel familieleden die fietsen niet zien zitten? Dan is de GPS Tuk Tuk Challenge een geschikt alternatief. De opzet van de activiteit is ongeveer gelijk aan de GPS Tandem Challenge. Alleen is nu je omgeving groter en heb je in de Tuk Tuk plaats voor maximaal 7 personen wat toegankelijk is wanneer je familie bestaat uit veel oudere of kinderen.

 

Alle combinaties zijn mogelijk

Door ons brede aanbod aan verschillende activiteiten kan alles met elkaar gecombineerd worden. Zo hoef je niet te kiezen voor alleen tandems, tuk tuks of scooters. Maar heb je de mogelijkheid al deze leuke activiteiten op één dag te organiseren. Start de familiedag met een prachtige vaartocht door Nationaal Park de Biesbosch.  Geniet van de natuur op het water met de hele familie. Vaar, navigeer en leg aan bij verschillende plekken en geniet daar van heerlijk belegde broodjes van Hier Catering. Stap na de lunch op onze Amerikaanse tandems of retro scooters en vervolg jullie dagje uit in de gemeente Geertruidenberg. Een bijzondere familiedag in Brabant regel je bij ons! 

 

Horeca tijdens jouw familiedag

Bij Fort Lunet heb je de mogelijkheid om jouw familiedag te combineren met verschillende horecamogelijkheden. Je wordt bijvoorbeeld ontvangen met koffie, thee en gebak en voor de allerkleinste een glas limonade, regelt tussen de middag eenvoudig een lunch en als afsluiter na de activiteit kan je aanschuiven voor een heerlijk horecabuffet. Fort Lunet is de start en eind locatie van vrijwel al onze activiteiten. Hierdoor heb je activiteit en horeca bij de hand en voorkom je reizen naar verschillende locaties. Je bent dus het grootste gedeelte van de dag samen met je familie.

 

Bijzondere familiedag in Brabant boeken? 

Wil je meer informatie over één van de arrangementen of wil je jouw familiedag definitief vastleggen? Stuur dan een mail naar info@tandemverhuurbrabant.nl, bel naar 0162-727040 of vul het contactformulier in en ontvang een vrijblijvende offerte op maat. Wij denken graag met je mee en helpen je graag verder met al je vragen.