• *

Parkeren

 

Met de auto rijdt u zo de gemeente binnen via Knooppunt Hooipolder (A27) en Knooppunt Zonzeel (A58). Het parkeren bij ons is altijd gratis! Restaurant Fort Lunet beschikt over een eigen parkeerplaats. Mocht deze vol zijn, dan hebben twee uitwijkmogelijkheden. Uiteraard zijn deze beide op loopafstand van Fort Lunet.  

  • doordeweeks: Reenweg te Raamsdonksveer 
  • in het weekend: Collegeweg te Raamsdonksveer

 

 

 

Komt u met het openbaar vervoer dan is er vanaf Station Breda een goede, directe busverbinding naar Raamsdonksveer. De bushaltes 'Keizersdijk' en 'Collegeweg' zijn beide op loopafstand van Fort Lunet. 

 

En via het water is Fort Lunet zowel vanuit NP De Biesbosch, de Zeeuwse wateren als de West-Brabantse vaarroutes erg goed bereikbaar. Leg uw boot aan in de Passantenhaven van Geertruidenberg en u ligt op loopafstand van ons restaurant. 

 

Fort Lunet ligt op de route van het landelijke fiets- en wandelnetwerk. Wij zijn te vinden onder: 

Knooppunt: 24
Gemeente: Geertruidenberg
Provincie: Noord-Brabant 

 

Minder valide parkeerplaats:

Van de parkeerstrook direct naast Fort Lunet is de laatste parkeerplaats bedoelt voor minder-valide bestuurders. Het voetpad naar Fort Lunet toe is voorzien van een afzetpaaltje om rijtuigen tegen te houden, mocht u nu toch met uw auto iemand willen afzetten bij Fort Lunet, dan doen wij graag voor u even het paaltje omlaag.