• *

Bedrijfsuitje met een tandem

Het organiseren van een bedrijfsuitje

Opzoek naar een origineel en leuk bedrijfsuitje? Kies dan eens voor een bedrijfsuitje met een tandem! Rijden met een tandem is natuurlijk het gezelligste uitje! Je moet ten minste met zijn tweeën opstappen, evenwicht bewaren en, in combinatie met onze verschillende arrangementen, moet je ook nog eens goed samenwerken. Een echte teambuilding is dus gegarandeerd!

 

Bedrijfsuitje met een tandem 

Bij Tandem Verhuur Brabant heb je keuze uit verschillende arrangementen om jouw bedrijfsuitje mee aan te kleden. Speel bijvoorbeeld de GPS Tandem Challenge. Bij deze activiteit wordt jouw gezelschap verdeeld in meerdere kleinere groepjes. Vervolgens ga je het tegen deze groepjes opnemen in een gezellige en ludieke GPS Speurtocht. Hierbij is het de bedoeling dat je opdrachten navigeert, opdrachten maakt en de andere teams te slim af bent! Heb jij met je team de meeste antwoorden goed? Dan maakt jouw groepje wellicht kans op de prijs tijdens de prijsuitreiking

 

Tal aan combinatiemogelijkheden 

Bij Tandem Verhuur Brabant combineer je gemakkelijk verschillende activiteiten met een tandem tocht. Ga bijvoorbeeld in de ochtend een route door de Brabantse omgeving maken met de tandem om vervolgens te ontsnappen uit een spannende escaperoom.

 

Je kan ook kiezen om voor of na de tandem tocht met één van onze elektrische sloepen Nationaal Park De Biesbosch te ontdekken. Neem lekkere belegde broodjes mee en geniet van de natuur en de dieren die je hier ongetwijfeld tegen gaat komen.

 

Horeca tijdens jouw bedrijfsuitje

De tandems staan klaar bij Restaurant Fort Lunet. Dit is de ontvangst locatie en een start met koffie, thee en gebak is dus makkelijk te combineren met je activiteit. Wanneer je meerdere activiteiten boekt is tussendoor een drankje of lunch bij Fort Lunet ook een mogelijkheid. Net als een buffet na de activiteit. Wij steken de barbecue voor je aan en zorgen dat het buffet is gevuld zodat jouw gezelschap niks tekort komt. 

 

Jouw bedrijfsuitje met een tandem boeken? 

Zin gekregen om te boeken of wil je nog even rondkijken voor meer opties?  Kijk dan ook eens op www.uitinzuid.nl. Hier vind je een compleet overzicht van ons aanbod en wie weet vind je hier het voor jou geschikte arrangement. Wil je meer informatie over één van de arrangementen op deze site of gewoon wat meer informatie? Stuur dan gerust een mail naar info@tandemverhuurbrabant.nl, bel 0162-727040 of het contactformulier en ontvang een vrijblijvende offerte.